SAMSUN TOHM JUDO TAKIMI GÜRCİSTAN’DA

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Güven Özyurt,” Olimpiyat Hazırlık Merkezi” judocularımız yeni yılın ilk faaliyeti için 03 - 07 Ocak 2015 tarihleri arasında Gürcistan da yapılacak.

SAMSUN TOHM  JUDO TAKIMI  GÜRCİSTAN’DA

           Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Güven Özyurt,” Olimpiyat Hazırlık Merkezi” judocularımız yeni yılın ilk faaliyeti için  03 - 07 Ocak 2015 tarihleri arasında  Gürcistan da yapılacak , Türkiye, Gürcistan ve diğer ülke sporcularının da katılımı ile gerçekleşecek olan ortak çalışma kampı için, 02 Ocak 2015 tarihinde, saat 15.30 da, antrenör, masör ve sporculardan oluşan 22 kişilik kadrosu ile ilimizden hareket etti” dedi.

                          ‘İLK ULUSLARARASI FAALİYETİ OLACAKTIR’
        Uluslararası faaliyetler bu tür merkezlerin, olmazsa olmazı, çok önemli bir ayağı olduğunu belirten Müdür Özyurt.” Sporcularımız gerçek seviyelerini bu faaliyetler sayesinde görecekler. Bu nedenle 2015 yılı TOHM faaliyet programı büyük bir titizlikle hazırlanmıştır. Merkezimizin bu,  ilk Uluslararası faaliyeti olacaktır. Hepimize hayırlı olmasını temenni ederek, önemli katkı sağlayacağına inanıyoruz. Sporcularımıza başarılar diliyoruz” diye konuştu.
                                    ‘ÇOK KEZ BAYRAĞIMIZ DALGALANDI’
         2015 yılının ilk ortak çalışma kampını TOHM Judo sporcularının Gürcistan'da gerçekleştireceklerini söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Güven Özyurt,”.Bizler Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezimizin yetiştirdiği sporcularımızla uluslararası arenada çok kez bayrağımızı dalgalandırmalarının gururunu yaşadık. 2015 yılında da hedeflerimize ulaşacağız. Sporcularımıza ve Antrenör arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
                                      SAYIN MÜDÜRÜMÜZE  TEŞEKKÜR’ 
         TOHM Teknik Direktörü, Sebahattin Zayimoğlu,,” Baş antrenör Erdal Doğan ve Antrenör Erkut Şahin; Olimpik Merkezimiz eksikleri günden güne tamamlanarak Uluslararası standartlara ulaşması konusunda çok önemli mesafeler kaydettik ve  buna katkı sağlayan, teşkilatımıza, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürümüz Sayın Güven Özyurt’a ve diğer çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuşmasını tamamladı.

        KÖKSAL ÖNER 
  


Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2015, 15:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER