ÇETİNKAYA HAVZA’DA

AK Parti Samsun 3. Dönem İl Başkanı ve 5. Dönem İl Başkan Adayı Osman Çetinkaya ekibiyle birlikte AK Parti Havza İlçe Kongresinde yeniden İlçe Başkanı seçilen Mahmut Karahan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

ÇETİNKAYA HAVZA’DA

      Çetinkaya ziyarette AK Parti Havza İlçe Başkanı Mahmut Karahan’ın kongreden başarıyla çıkarak yeniden AK Parti Havza İlçe Başkanı olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Havza’nın Karahan’ın İlçe Başkanlığında Samsun’un önemli turizm merkezlerinden birisi haline geleceğine inandıklarını belirterek, Karahan’ı Havza’ya yaptığı hizmetlerden dolayı tebrik etti.

      AK Parti Havza İlçe Başkanı Mahmut Karahan ise, AK Parti Samsun 3.dönem İl Başkanı ve 5. Dönem İl Başkan Adayı Osman Çetinkaya ve ekibinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çetinkaya’ya adaylık çalışmalarından başarı dileklerinde bulundu.

                            İKİZ’E MAKAMINDA ZİYARET

      Öte yandan AK Parti Samsun 3.dönem İl Başkanı ve 5. Dönem İl Başkan Adayı Osman Çetinkaya ve ekibi Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i de makamında ziyaret ederek İkiz’den çalışmaları hakkında bilgi aldı.

       Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza’da AK Parti ile birlikte çok önemli değişimler olduğunu belirterek, Havza için geceli gündüzlü çalışarak Havza’yı önemli bir turizm merkezi haline getirdiklerini ve Havza’nın Türkiye’nin kaplıca Merkezi haline gelmesi için gayret sarf ettiklerini dile getirdi.

       AK Parti Samsun 3. dönem İl Başkanı ve 5. Dönem İl Başkan Adayı Osman Çetinkaya ise İkiz’in bir Havza Sevdalısı olduğunu bildiklerini belirterek Havza’nın geleceğinin çok iyi olacağına inandıklarını belirtti.

            NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2015, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER