KAYA AŞCI’YA PİDELİ VE BALIKLI TEŞEKKÜR

Bafralı işadamı Derebey Şirketler Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Derebey, Bafra’ya yatırımlarından dolayı Aşcı Ailesi adına ASTAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Samsun Dernekler Konfederasyonu Genel Başkanı H.Kaya Aşçıya plaket verdi.

KAYA AŞCI’YA PİDELİ VE BALIKLI TEŞEKKÜR

        Bafra Buhara Restaurantta düzenlenen kahvaltıda İşadamı Şükrü Derebey Bafra’nın hayırsever iş adamlarından olan Kaya Aşçıya Bafra’ya yaptığı maddi ve manevi yatırımlarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

       H.Kaya Aşçı kahvaltıdan önce yaptığı konuşmada; "Her zaman olduğu gibi yine Bafra’mızdayız. Fırsat buldukça değerli memleketime geliyorum. Sizlerle olmak çok güzel. Sizleri özlüyoruz. Bu değerli plaketi bana layık gören İşadamı Şükrü Derebey kardeşime de teşekkür ediyorum." dedi.

       Plaketin takdimi ardından Bafra Kaymakamı Halis Arslan yaptığı konuşmada,’’Böyle güzel insanların bulunduğu programda olmaktan gurur duyuyorum. Öncelikle 2015 yılının hepinize bereket getirmesini diliyorum. Bafra’ya geleli 3 ay oldu. Sayın valimizle birlikte geldik. Onu da burada anmak istiyorum. Valimiz ilçeye her geldiğinde bir mesajla geliyor. Şuanda turizm odaklı bazı projeleri var. Samsun'u ve özellikle Bafra’mızı sanayi ve tarımla ilgili konularda ön plana çıkaracak. Sonuç olarak tarımsal potansiyellerimizin Çukurova gibi olduğunu ispatlayacaz. Şu anda Bafra’ya yeni terminal ve hal yeri aranıyor. Parkomatlarımız devreye girdi. Hepsi Bafra’mıza ‘hayırlı olsun’. Gerçi ben bunları söylemek için gelmedim ama çok heyecanlanıyorum. Çünkü bu potansiyel Bafra da var. Bafra da geleneksel imcenin örneklerini gördüm ben. Burada ki bu birliktelikte bunun en güzel örneğidir. Ben şu anda sizler için gece gündüz çalışıyorum. Benimle birlikte Milli Eğitimimiz, Sporumuz, tarımımız herkes çalışacak ve herkes Bafralının hizmetinde olacak. Bu duygu ve düşüncelerle, Bu güzel programı düzenleyen ve katılan herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Hayırsever işadamımız H.Kaya Aşcı ve Aşcı ailesine de teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

     Samsun’un Bafra ilçesinde doğdukları topraklara yatırım yapan ve merhum babaları adın Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesini kazandıran Aşcı Ailesine takdirler sürüyor.

      1 haftadır Bafra’da bulunan ve baba ocağı Karaburç Mahallesinde yaptıracakları cami, Kur'an kursu ve imam lojmanı için çalışmalar yapan ASTAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Samsun Dernekler Konfederasyonu Genel Başkanı H. Kaya Aşcı’ya yatırımları için Bafra’nın örnek çiftçilerinden Karıncak mahallesinden Osman Kiraz ve Sarıköy mahallesinden Orhan Şenkal tarafından Değirmen Restorantta kendi göllerinde yetişen balıklardan teşekkür yemeği verildi.

      Yemek öncesi Kiraz ve Şenkal Bafra’ya yaptıkları maddi ve manevi yatırımlarından dolayı Aşcı Ailesi adına İşadamı H.Kaya Aşcı’ya teşekkür ettiler.

      Aşcı ise,’’Bizler fazla bir şey yapmadık ki. Bafra’ya olan gönül borcumuzu ödüyoruz. Ailemize manevi destekleriniz bizleri daha fazla azimli kılıyor. Bafra’ya maddi ve manevi desteklerimiz sürecek’’dedi.

     Bafra Değirmen Restorantta ki yemeğe ise; Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zekin Nayır, Metro Bakliyat Bafra İşletme Sahibi Muzaffer Şahin, Bafralı işadamları ve örnek çiftçiler katıldı.

          NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2015, 17:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER