Bafra Ziraat Odası Delege Seçimleri Yapıldı

Bafra Ziraat Odası Delege Seçimi 119 mahallede gerçekleştirildi.

Bafra Ziraat Odası Delege Seçimleri Yapıldı

      Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl yaptığı açıklamada, Bafra ziraat odasının başkan ve yönetim kurulunun seçiminde oy kullanacak delegelerin belirlenmesi amacıyla, Bafra ilçesinin 119 Mahallede, odaya kayıtlı 37 bin üye 119 delegeyi belirlemek için oy kullanıldığını söyledi.

     Yaklaşık 37 bin çiftçinin Bafra Ziraat Odasına kayıtlı olduğunu belirten Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl,”Bafra’da, 119 mahallede, 28 Aralık 2014 pazar günü, Bafra Ziraat Odası delege belirleme seçimi yaptık. Eskiden delege seçimlerinde sandık kurma yoktu. Biz, göreve geldiğimizde eski adıyla köy, yeni adıyla her mahallede ziraat odası delegesi belirlemek için oy sandığını kurduk. Üyelerimiz delege seçiminde özgür iradelerini kullandılar. Seçtikleri delegede ehil, kariyer, bilinçli, riyakat arayarak kendilerini ziraat odası yönetiminde temsil edecek sorunlarını her platformda dile getirerek çözüm arayacaklarına inandıkları kişilere oy vererek kendi kurumlarına sahip çıkmışlardır. Bu duygu düşünceler içersinde önümüzdeki günlerde yapılacak olan ziraat odası yönetim kurulu seçimlerinin şimdiden Bafra’mıza, çiftçilerimize hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

      Bafra Ziraat Odasının kapısının herkese açık olduğunu belirten Karagöl,  “Ziraat Odası Başkanlığı seçimleri önceki yıllarda 2 yılda bir yapılırken, Kanun değişikliği ile. Ziraat Odası seçimleri 4 yılda bir yapılıyor” diye konuştu.

      Bafra Ziraat Odası Yönetim Kurulu ve Başkanlık Seçimi 2015 yılı Şubat ayında yapılacak.

         NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2014, 13:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER