BAŞKAN AKMAN,’TÜRK KIZILAYINI KENDİMİZE ÖRNEK ALDIK’

SADEF olan Samsun Dernekler Federasyonu 6. Bölge Başkanı Köksal Akman,”Yönetim Kurulumuzla birlikte Türk Kızılay’ı Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin’i makamında ziyaret ettik” dedi.

BAŞKAN AKMAN,’TÜRK KIZILAYINI  KENDİMİZE ÖRNEK ALDIK’

                                             ‘68 ÖĞRENCİYE ULAŞTIK’

       Ziyarette, SADEF 6. Bölge Başkanı Akman,” Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin’e SADEF’in çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdik” dedi.
       Akman, SADEF’in burs verdiği öğrenci sayısının geçtiğimiz ay yapılan SADEF gecesiyle birlikte 55 öğrenciden 68 öğrencinin üzerine çıkardıklarını belirterek ,”Türk Kızılayı Samsun Şubesi'nin Samsun'daki çalışmalarını kendimize  örnek aldık” diye  konuştu.
                                    ‘SİZLERİ TAKDİR EDİYORUM’
        Türk  Kızılayı  Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin ise SADEF 6, Bölge Başkanlığının ziyaretinden memnuniyetini dile getirerek,” SADEF’in çalışmalarını yakından takip ediyorum ve ihtiyaç sahibi öğrencilere burs vermesinin takdir ediyorum gereken bir davranış olduğu için sizleri kutluyorum ”şeklinde konuştu.
                                          MÜDÜR KEFELİ DE EŞLİK ETTİ
        SADEF 6. Bölge Başkanlığının Türk Kızılayı Samsun Şubesi ziyaretine, Köksal Akman’ın yanı sıra Uzman Kiğılı Karadeniz Bölge Müdürü Hakan Kefeli de eşlik etti.

            KÖKSAL ÖNER 
 

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2015, 15:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER