Amasya'da Zeytin Dalı Harekatı'na destek

AMASYA (AA) - Büro Memur-Sen Amasya Şubesi, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin bölgesindeki teröristleri etkisiz hale getirmek için başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi.Büro Memur-Sen Amasya Şube Başkanı Cahit Çinpolat,...

Amasya'da Zeytin Dalı Harekatı'na destek

AMASYA (AA) - Büro Memur-Sen Amasya Şubesi, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin bölgesindeki teröristleri etkisiz hale getirmek için başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi.

Büro Memur-Sen Amasya Şube Başkanı Cahit Çinpolat, Memur-Sen il binasında düzenlediği basın toplantısında, Suriye'nin kuzeyinde oluşturulmak istenen terör koridoruna karşı başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdiklerini ve kahraman ve şanlı ordunun yanında olduklarını haykırdıklarını söyledi.

Ülke olarak, millet olarak hiçbir zaman savaştan yana olmadıklarının altını çizen Çinpolat,

"Her zaman barıştan, haktan ve adaletten yana olduk ancak hiçbir zaman da haksızlığa karşı susmadık. Her zaman ve her yerde adaleti ve hakkı haykırdık. İşte bunun için kahraman ordumuz Afrin'de. Mehmetçiğimiz sınırımızda terör unsurlarını temizlemek ve bölgeye barış ve adalet getirmek için Zeytin Dalı Harekatı düzenliyor. Bugün 12. gününde olan harekat kapsamında yüzlerce terör yuvası yok edildi ve yüzlerce terörist etkisiz hale getirildi." diye konuştu.

FETÖ, DAEŞ ve PKK-PYD'nin aynı kurgunun parçası olduğunu dile getiren Çinpolat, şöyle devam etti:

"Şanlı ve kahraman ordumuzun yaptığı bu harekat, teröre karşı, teröristlere karşı yapılan bir harekattır. Bu harekat, ülkemizin güney sınırında sözde bir terör devleti kurulmasının önüne geçmek, Afrin'den Akdeniz'e inecek bir terör koridorunu engellemek için yapılan bir harekattır. Bu harekat barış için, adalet için yapılan bir harekattır. İlerleyen zamanlarda ülkemize karşı oluşabilecek tehditlerin önünü şimdiden kesmek için yapılan bir harekattır. Bu harekat, Suriye'nin Suriyelilere verilmesi için yapılan bir harekattır. En önemlisi emperyalizme karşı yapılan bir harekattır."

Çinpolat, Zeytin Dalı Harekatı'nın terör örgütlerinin bölge insanına karşı uyguladığı baskı ve şiddetin sonlandırmasının önüne geçeceğini vurguladı.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER