Samsun Ülkü Ocaklarından Örnek Proje

Samsun Ülkü Ocakları OMÜ Birimi teşkilatı tarafından hayata geçirilen proje ile 6 köy okuluna kütüphane açıldı.

Samsun Ülkü Ocaklarından Örnek Proje

Samsun Ülkü Ocakları OMÜ Birimi teşkilatı tarafından hayata geçirilen proje ile 6 köy okuluna kütüphane açıldı.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ülkü Ocakları Birimi örnek olacak bir projeye imza attı. Köy okullarında kütüphane açmak üzere 2 yıl önce çalışmalara başlayan ülkücü üniversiteliler köy okullarına 6 kütüphane kazandırdı.
İhtiyaç olan diğer okullarda da kütüphane açmak üzere çalışmalarını sürdüren OMÜ Birimi üyeleri, açtıkları stantta kampanyaya destek topluyor.
KOMŞU İLLERDEN DESTEK GELİYOR
Kampanyayı yürüten üniversitelilerden Aykut Aydoğdu, Samsun’da başlattıkları projeye diğer illerden de destek geldiğini söyledi.
Yoğun ilgi gören proje sayesinde yeni bir kütüphane daha açma hazırlığında olduklarını anlatan Aydoğdu “Yaklaşık iki yıl önce köy okullarımıza kütüphane açmak amacıyla bir çalışma başlattık. Köy okullarımızda kütüphane imkanı olmayan çocukların kitaplara daha kolay ulaşması için yaptığımız çalışma yoğun ilgi gördü. Üniversiteli gençler de okudukları kitapları proje kapsamında açılacak kütüphanelere bağışlayarak destek verdi. İki yıl içerisinde 6 kütüphane açtık. Önümüzdeki günlerde Vezirköprü ilçemizin Çeltek Köyü İlk Okuluna kütüphane açacağız. Destek veren herkese teşekkür ederiz” dedi.
 





Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2017, 09:30

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER