KAYMAKAM ARSLAN’DAN BALKAN TÜRKLERE İADE-İ ZİYARET

Bafra Kaymakamı Halis Arslan, bir süre önce kendisini ziyaret eden Balkan Türkleri Kültür Haberleşme ve Dayanışma Derneği Bafra Şubesi Başkanı Memduh Aksu ve yönetimine iade-i ziyarette bulundu.

KAYMAKAM ARSLAN’DAN BALKAN TÜRKLERE İADE-İ ZİYARET

         Samimi bir ortamda geçen ziyarette Bafra Kaymakamı Halis Arslan, derneğin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ziyarette, Bafra Kaymakamı Halis Arslan, dernek yönetimine ‘derneğin geleceği konusunda projeniz var mı?’ diye sordu.

          Balkan Türkleri Kültür Haberleşme ve Dayanışma Derneği Bafra Şubesi yönetim kurulu üyeleri, dernek olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik yardım kampanyasını her sene sürdürdüklerini belirttiler. Balkan Türkleri Kültür Haberleşme ve Dayanışma Derneği Bafra Şubesi Başkanı Memduh Aksu, mübadil ailelerin çocuklarına bağımlı olarak hareket ettiğini söyledi.

         “SOSYAL FAALİYETLER HER ZAMAN ÖNEMLİ” 

          Dernek yönetimi ile fikir alışverişinde bulunan Bafra Kaymakamı Halis Arslan, “Bundan sonra gençlere yönelik çalışmalar yapmalıyız. Ben Bafra’ya oturmaya gelmedim. Bafra’ya çalışmaya geldim. Bütün çalışanlar empati yapması lazım. Vatan borcu çalışmakla ödenir. Sizleri iyi gördüm, sosyal faaliyetleri artırın” dedi. 

                   NAMIK AZGIN 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2014, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER