EMEKLİLER DERNEĞİNDEN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

Türkiye Emekliler Derneği Bafra şubesinin yapılan genel kurulundan sonra başkanlığa seçilen Ünal Bandır ve yönetim kurulu üyeleri Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i ziyaret ettiler.

EMEKLİLER DERNEĞİNDEN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

                     ‘SEÇİMLERİMİZDEN SONRA ZİYARETLER YAPMAKTAYIZ’

         Seçim sonucunda üyelerimiz bizleri layık görmeleri üzerine göreve getirildiklerini belirten Dernek Başkanı Bandır, ziyaret “ Bafra’da şu anda 27.000 emekli var. Bizim derneğimizde ise kayıtlı olarak 4.500 üyemiz bulunmaktadır. Bu nedenle üyelerimize yönelik çalışmalar yapacağız. Seçimlerimizden sonra ziyaretler yapmaktayız. Belediye başkanımızdan ziyaret talep ettik. Bizlerle beraber olduğu için başkanımıza şahsım, yönetim kurulumuz ve tüm üyelerimiz adına çok teşekkür ederim” dedi. 
                 ‘EMEKLİLERİN ÇEŞİTLİ SORUNLARI OLDUĞUNU BİLİYORUM’
          “Dernek Başkanımız Ünal Bandır ve seçilen heyetini tebrik ediyor başarılar diliyorum diyen Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,” Ülkemizde emeklilerimizin çeşitli sorunları olduğunu biliyorum. Temennim emeklilerimizin daha iyi şartlar içinde yaşamasıdır. Daha iyi şartların oluşmasıdır. Derneğimizin her zaman olduğu gibi bundan sonra dalanında olacağım” şeklinde konuştu.

               KÖKSAL ÖNER 
 

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2015, 11:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER