Kavak Kaymakamı Onay, başarılı sporcuları ağırladı

SAMSUN (AA) - Kavak Kaymakamı Fahri Onay, tekvando müsabakasında dereceye giren Kavak Yaşar Doğu Güreş Eğitim Merkezi sporcularını makamında kabul etti.Kavak Yaşar Doğu Güreş Eğitim Merkezi bünyesinde tekvando sporu yapan ve katıldıkları...

Kavak Kaymakamı Onay, başarılı sporcuları ağırladı

SAMSUN (AA) - Kavak Kaymakamı Fahri Onay, tekvando müsabakasında dereceye giren Kavak Yaşar Doğu Güreş Eğitim Merkezi sporcularını makamında kabul etti.

Kavak Yaşar Doğu Güreş Eğitim Merkezi bünyesinde tekvando sporu yapan ve katıldıkları Türkiye, Avrupa ve Dünya tekvando müsabakalarında derece yapan sporcular, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Abdullah Yangöz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Tunsel Aslankoç ve antrenörleri eşliğinde Kaymakam Onay'ı ziyaret etti.

Tekvando antrenörü Nazım Demirci, ziyarette tek tek başarı sporcuları Kaymakam Onay'a takdim ederek tanıttı.

Onay, sporcuların başarılarından dolayı memnun olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Tekvando müsabakalarında yurt iç ve yurt dışı müsabakalarında ilçemizi temsil ederek başarı elde etmeniz beni memnun etmiştir. Aman derslerinizi ihmal etmeyiniz. Planlı ve çok çalışınız. Her zaman sporcunun yanında ve destekçisiyim. Buz zamana kadar gösterdiğiniz başarının daha üst seviyelere yükselmesini talep ediyorum."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER