“Bu Bayrak Bize Emanet“ projesi

SAMSUN (AA) - AK Parti Samsun Gençlik Kolları tarafından düzenlenen "Bu bayrak bize emanet" projesi kapsamında, Samsunlu şehit ailelerinden Türk bayraklarını teslim alan Kevser Turanoğlu ve Elif Tüfekçi için uğurlama programı yapıldı.AK...

“Bu Bayrak Bize Emanet“ projesi

SAMSUN (AA) - AK Parti Samsun Gençlik Kolları tarafından düzenlenen "Bu bayrak bize emanet" projesi kapsamında, Samsunlu şehit ailelerinden Türk bayraklarını teslim alan Kevser Turanoğlu ve Elif Tüfekçi için uğurlama programı yapıldı.

AK Parti İl Başkanlığı önünde düzenlenen programda, 15 Temmuz şehitleri anılarak dua edildi.

Programda, AK Parti Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Hüseyin Kahraman, yaptığı konuşmada, 15 Temmuz gecesi Çanakkale ruhuyla mücadele verildiğini vurguladı.

Kahraman, "Bu Bayrak Bize Emanet" projesi kapsamında şehitlerin anısına 81 ilden 250 gence şehit ailelerinden alınan Türk bayraklarının emanet edileceğini belirterek, "15 Temmuz gecesi düzenlenecek olan Türkiye Büyük Millet Meclisi özel programında 81 ilden gençlerin getireceği bayraklar Cumhurbaşkanımıza takdim edilecektir. Bizler de bu gün bu emanetleri teslim alan kardeşlerimizi uğurlamak için bir araya geldik. Burada yaptığımız dualarla şehitlerimizi yad ettik. Bir kez daha minnetle şükranla andık." şeklinde konuştu.

Kevser Turanoğlu ve Elif Tüfekçi, şehit polis memurları Burak Zor ve Tuncay Karataş'ın ailesinden emanet aldıkları bayrakları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a götürecek olamanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Programa, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ve partililer katıldı.

AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen "Bu bayrak bize emanet" projesi kapsamında, 81 ildeki şehit yakınlarından toplanan Türk bayrakları, 15 Temmuz gecesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a teslim edilecek.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2017, 19:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER