Başkan Tekintaş'tan itfaiyeye ziyaret

ORDU (AA) - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, İtfaiye Haftası dolayısıyla itfaiye personeli ile bir araya geldi.Başkan Tekintaş, İtfaiye Dairesi Başkanlığı Altınordu İtfaiye Grup Amirliğini ziyaret ederek, personelin İtfaiye...

Başkan Tekintaş'tan itfaiyeye ziyaret

ORDU (AA) - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, İtfaiye Haftası dolayısıyla itfaiye personeli ile bir araya geldi.

Başkan Tekintaş, İtfaiye Dairesi Başkanlığı Altınordu İtfaiye Grup Amirliğini ziyaret ederek, personelin İtfaiye Hafta'sını kutladı.

Burada açıklama yapan Tekintaş, personelin, her an göreve hazır olduğunu görmekten son derece mutlu olduğunu söyledi.

İtfaiye teşkilatının her geçen yıl daha da güçlenerek yoluna devam ettiğini belirten Tekintaş, şöyle konuştu:

"İlimizde herhangi bir afet durumunda can ve mal kaybı olmaması için her türlü olumsuzluğa karşı gerekli müdahaleler göreve hazır durumundadır. Her yıl gelişen ve değişen itfaiye teşkilatımız bundan sonra da ilk günkü heyecanla ve güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir. Büyükşehir Belediyesi itfaiye teşkilatı olarak yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla sorumluluğumuzun bilincinde olup hazırlıklarımızı en üst seviyede tutacağız. Gerektiğinde Türkiye'nin her yerinde müdahaleye ve yardıma hazır bir teşkilat olduğumuzu hissettireceğiz."

Söz konusu teşkilata her zaman destek olmaya devam edeceklerini aktaran Tekintaş, "Yeni başladığımız görev dolayısıyla şunu bilmenizi istiyorum. Başkanınız olarak ben ve ilgili bütün birimler sizlerin çalışmalarına katkı sağlamaya devam edeceğiz. Çok çalışmak bizim için en önemli hususlardan bir tanesi. Sizler de çalışmalarınızla her an göreve hazır olduğunuzu göstereceksiniz. Ben itfaiye teşkilatımızın her an göreve hazır olduğunu görüyorum." diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER