AK Parti'den 300 çocuğa bayram hediyesi

BOLU (AA) - AK Parti Bolu İl Başkanlığı, teşkilat mensuplarına iftar yemeği vermek yerine 300 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğa giyim yardımı yaptı.AK Parti Bolu İl Başkanlığı tarafından geçtiğimiz yıla kadar her yıl geleneksel olarak...

AK Parti'den 300 çocuğa bayram hediyesi

BOLU (AA) - AK Parti Bolu İl Başkanlığı, teşkilat mensuplarına iftar yemeği vermek yerine 300 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğa giyim yardımı yaptı.

AK Parti Bolu İl Başkanlığı tarafından geçtiğimiz yıla kadar her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeklerine, yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara yardım edebilmek adına son verildi.

Parti yönetiminin geçen yıl aldığı karar neticesinde tüm teşkilat üyelerine verilen iftar yemeğine ayrılan para, ihtiyaç sahibi çocuklara giyecek alınarak değerlendirildi.

Geçtiğimiz yıl ayrılan 30 bin lira ile yaklaşık 300 yetim ve ihtiyaç sahibine giyim yardımı yapılırken bu yardım etkinliği bu ramazanda da devam etti.

İftar yemeği için ayrılan bütçe yetim ve ihtiyaç sahibi 300 çocuğa hediye çeki olarak dağıtıldı.

Hediye çeklerini alan ihtiyaç sahibi çocuklar ilde bulunan herhangi bir mağazaya giderek ihtiyaçları olan giyim malzemelerini alma şansı buldu.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, amaçlarının yetim çocukları sevindirerek onların gönlünde bir yer edinebilmek olduğunu belirtti.

Başkan Doğanay, "Bizim geleneksel olarak düzenlediğimiz teşkilat iftarımız vardı. Geçen yıl itibariyle aldığımız karar neticesinde teşkilat iftarı vermeyelim bunun karşılığında yetim ve fakir fukara çocuklarımıza bayram için giyim yardımı yapalım dedik. Bu miktar geçen yıl 30 bin liraydı. Çocuklarımıza bu yardımı hediye çeki olarak veriyoruz. Onu da herhangi bir alışveriş merkezinde çocukların giydirilmesi noktasında yardımcı oluyoruz." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER