Bafra`da kaldırım işgali uyarısı

Samsun`un Bafra İlçesi`nde kaldırım işgalinde bulunan esnaflar zabıta ekipleri tarafından uyarılıyor.

Bafra`da kaldırım işgali uyarısı

bafrahaber    Samsun`un Bafra İlçesi`nde kaldırım işgalinde bulunan esnaflar zabıta ekipleri tarafından uyarılıyor. Bugün Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ilçede bir çok caddede kaldırım işgalinde bulunan esnaflara karşı son uyarısını yapıyor. 1 gün süre tanınan esnafların tekrar aynı işgalde bulunması üzerine yüklü miktarda cezai işlem uygulanacak. Bu uygulama esnaflar tarafından tepki ile karşılanırken, ilçede yaşanan vatandaşlar “caddelerimiz rahat bir nefes alacak” yorumunda bulundu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
sunay aydın
sunay aydın - 7 yıl Önce

bakalım kaç gün sürecek

Ömer Kocatepe
Ömer Kocatepe - 7 yıl Önce

En sevindirici haber ama ne kadar sürer meçhul

i
i - 7 yıl Önce

hele şükür kardeşim nedir bu bafranın esnaftan çektiği. dükkanını iki kere dolduracak mal alıp sonrasında yola serip satış yapmaya calısıyorlar. kararınızın doğrulu ve uygulanması için esnaf olmayan tüm bafra yanınızda olacaktır. yeter artık!!

rumuz
rumuz - 7 yıl Önce

IsAllah pesi gelir.su tunahanla yanindaki camasircidan biktik ya.nedir kardesim bu ya.babanizin kaldirimimi bu.insan zor geciyo orlardan.bafra zabitasi tanis diye es geciyodu ama!isAllah samsun zabitasi kokunden halledicek bu isi...

rumuz
rumuz - 7 yıl Önce

Tabiki karsi cikarsiniz.isinize gelmiyo bi ton malinizda disarda var.saolsun zihni beyimiz oy kaybolmasin diye kimseye agzini acamadigi icin.samsun kazicak bu isi kokunden.

Vatandas
Vatandas - 7 yıl Önce

Adam kaldirimi isgal ediyor ustelik yolada duba veya levha koyuyor.park etmesinler diye.hem yol hem kaldirim esnafa calisiyor.

SIRADAKİ HABER