Yeniden Refah Partisi Bafra ilçe başkanlığından Aşure Etkinliği

Yeniden Refah Partisi Bafra ilçe başkanlığı tarafından Yüzyıl Bulvarında vatandaşlara Aşure ikramı dağıtımı gerçekleşti.

Yeniden Refah Partisi Bafra ilçe başkanlığı tarafından Yüzyıl Bulvarında vatandaşlara Aşure ikramı dağıtımı gerçekleşti.

Yeniden Refah Partisi Bafra ilçe başkanı Ömer Özen,Başkan Yardımcıları Galip Küçük Çakır, Filiz Yılmaz, Teşkilat Başkanı Murat Ünlü ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Aşure etkinliğinde Yeniden Refah Partisi Bafra ilçe başkanı Ömer Özen ve ilçe başkanı Filiz Yılmaz Teşkilat adına günün önemi için kısa bir konuşma yaptılar.

Yeniden Refah Partisi Bafra ilçe başkanı Ömer Özen konuşmasında, Yeniden Refah Partisi Bafra ilçe Teşkilatı olarak günümüz Aşure haftası Aşure günü. Kültürümüze,Örf,âdet ve geleneğimize sahip çıkma adına, insanlarımızın birbirine kenetlenmesi, kaynaşması ve dayanışması adına bir araya gelmesi bu bağlamda Teşkilat olarak böyle bir günde Âşure etkinliğinde halkımızla bütünleşmek istedik.

Başkan Özen, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan ve Samsun İl Başkanımız İbrahim Yaşar başkanımızın özellikle Kültürümüze Örf âdet ve geleneğimize bağlı kalmak, sürdürülebilir uygulanabilir etkinliğimizi düzenlemek ve katılma adına bu işi ağırlıklarını bizzat koyarak bizlere verdikleri görev doğrultusu ve talimatı yerine getirmek için 100 Yüz yıl Bulvarında Âşure etkinliği programı tertip ettik. Böyle bir Kültüre sahip çıkmak, yine insanlarımızı bir araya getirmek dayanışmayı sağlamak adına Âşure etkinliğimizi düzenlemenin gururunu mutluluğunu Yeniden Refah Partisi Bafra ilçe Teşkilatı olarak Üyelerimizle birlikte yaşıyoruz.

Özen, son olarak bu tür Kültürümüzü, Örf âdet ve geleneğimize sürdürme hatırlatma adına etkinliklerimiz devam edecek dedi.

Yeniden Refah Partisi Bafra ilçe Başkan yardımcısı Filiz Yılmaz ise değerli Üyelerimizle Âşure etkinliği programı tertip ettik. Ekip çalışmasının ne kadar önemli olduğunu Yeniden Refah Partisi Bafra Teşkilatı olarak bu tür buluşmaların etkilerin süreceğini belirtti.

Yeniden Refah Partisi Bafra ilçe başkan yardımcısı Galip KüçükÇakır tarafından 13 çeşit malzeme konularak hazırlanan Âşureler Başkan Ömer Özen, Başkan yardımcıları Galip KüçükÇakır,Filiz Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından önce dua edilmesinin ardından vatandaşa ikram edildi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2024, 02:30

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER