LA KAFE SEKTÖRE İDDİALI GİRİŞ YAPTI

Lezzetli pasta, ev yemeği, aromalı kahve çeşitleri ve unlu mamul çeşitleriyle adından bahsettirecek olan La Kafe'nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Lezzetli pasta, ev yemeği, aromalı kahve çeşitleri ve unlu mamul çeşitleriyle adından bahsettirecek olan La Kafe'nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Uzun yıllardır farklı alanlarda Bafralı vatandaşlara hizmet veren Fatma Turan’ın işletmecisi olduğu kafenin açılışına ilgi yoğun oldu.

Emirefendi Mahallesi Ceviz Sokak üzerinde açılan La Kafe’nin açılışına İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Konuyla ilgili konuşan Fatma Turan “Semtimizde nezih bir mekan oluşturmak adına yaptığımız çalışmalar neticesinde insanların hoşça vakit geçirebilecekleri ve lezzetli ürünler tadabilecekleri bir mekanı hizmete açtık. Bizlere ve hemşerilerimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Kurdele kesiminin ardından katılımcılara Kafe’nin ürünleri ikram edilirken, açılış töreni çekilen hatıra fotoğraflarının ardından son buldu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2019, 15:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER