KORE GAZİSİ CEMAL KOÇ’A AKÜLÜ ARABA HEDİYE EDİLDİ

Kore Gazisi Cemal Koç’a Canik Belediyesi tarafından dağıtılan ve Hollanda da çalışan ve diğer hayırsever yurttaşlarımızın yardımı ile alınan 15 bin lira değerinde akülü yaşlı arabası verildi.

KORE GAZİSİ CEMAL KOÇ’A AKÜLÜ ARABA HEDİYE EDİLDİ

Araba dağıtımı Samsun Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirildi. Engellilere verilen araba dağıtım törenine Samsun Valisi Osman Kaymak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun Sosyal hizmetler İl Müdürü Tekin Balcı, Bafra Sosyal Hizmetler Müdürü Muzaffer Şahin, Kore Gazisi Cemal Koç’un yakınları Muharip Gaziler Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril, Muharip Gaziler Bafra Temsilcisi ve Lengerli Mahallesi Muhtarı Rahmi Şahin, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı katıldı.

Sanatçı Kıraç’ın da konser verdiği programda Kore’de 1950 yılında birinci kafile olarak savaşa giden ilk Türk askerlerinden olan şuanda 90 yaşındaki Cemal Koç’ a akülü yaşlı arabası verildi.

Kore Gazisi Koç, 1929 Bafra Sahilkent Mahallesi doğumludur. Gazi Koç, Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Sosyal Hizmetler Müdürü Muzaffer Şahin, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’ ve bu hizmete maddi manevi desteği sunan tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerini iletti.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER