"GÜÇLÜ MEDYA GÜÇLÜ SAMSUN DEMEKTİR"

Alaçam ilçesinde  Alaçamın Sesi Gazetesine düzenlen ziyarete  Altınova Gazetesi Sahibi Haydar Yıldırım ve Muhammet Söylemez katıldı. 

"GÜÇLÜ MEDYA GÜÇLÜ SAMSUN DEMEKTİR"

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Alaçamın Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi İsa Şentürk hepimiz aynı gemideyiz birbirimizin sorunlarını sıkıntılarını en iyi yine biz biliriz. Sorunlarımız karşısında da yine tek vücut olmalıyız” dedi.
Ziyarette konuşan Altınova Gazetesi sahibi Muhammet Söylemez “ Yerel basın olarak birliğimizi ve beraberliğimizi bozmadan sesimizi yukarılara ulaştırmalıyız. Gazetelerin sağlıklı bir şekilde yereldeki sorunları kamuoyunu aydınlatıcı ve kamu yararı gözeterek bilgileri doğru, hızlı ve tarafsız bir şekilde ulaştırması için ekonomik olarak rahat ve güçlü olmaları gerekmektedir. 
Ekonomik olarak güçlendirilmiş bir yerel medya, hem sorunların tespiti, bunlara ilişkin duyarlılık oluşturma, toplumun kendini demokratik araçlarla ifade etmesinin önünü açacak bir işlevi vardır. Ekonomik sorunları bir tarafa bırakmış bir yerel medyanın kalitesi artacaktır. “dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER