CHP BAFRA İLÇE BAŞKANLIĞI’NCA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

CHP Bafra İlçe Başkanı ve Yönetiminin görevden alınması ve 17 Ağustosta yapılacak olağanüstü kongre ile ilgili delegeler ile bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

CHP BAFRA İLÇE BAŞKANLIĞI’NCA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

CHP Bafra İlçe Başkanı ve Yönetiminin görevden alınması ve 17 Ağustosta yapılacak olağanüstü kongre ile ilgili delegeler ile bilgilendirme ve değerlendirme toplantıyapıldı.

CHP delegeleri tarafından yoğun ilgi gösterilen toplantıda CHP Bafra İlçe Başkanı Serkan Dönüm partide yaşanan süreç ile ilgili bilgilendirme yaptı.

CHP Bafra İlçe Başkanı Serkan Dönüm açıklamalarında, CHP ilçe başkanı ve yönetim kurulunun il başkanlığı tarafından görevden alındığını ve görevden alma kararını CHP Genel Merkezi tarafından onaylandığını, sonrasında kendisinin geçici ilçe başkanı olarak görevlendirildiğini, Parti Tüzüğü gereği yasal süre olan 17 Ağustos tarihinde olağanüstü kongre yapılacağını ifade etti. Delegelere görevden alma süreci ve yapılacak olağanüstü kongre ile ilgili ayrıntılı bilgi verildi.

Serkan Dönüm açıklamalarına şu şekilde devam etti: ‘Türkiye’de siyaset değişmektedir. CHP artık yeni bir söylemle belki hiç olmadığı kadar iktidar olmak istemektedir. İstanbul’da Ekrem İmamoğlu, Ankara’da Mansur Yavaş ile başlayan değişim Genel Merkez’de de kendisini göstermiş ve Sayın Özgür Özel kurultayda genel başkan seçilmiştir. CHP Genel Merkezindeki siyasi değişimin il ve ilçelerde de yaşanması zaruridir. Ancak Samsun ve Bafra’da yeterli değişim ve başarı sağlanamamıştır. Bafra’da CHP’nin başarılı olduğunu söylemek mümkün değildir. CHP’nin yeni siyaset anlayışı gereği birinci olunamayan her seçim sonucu başarısız kabul edilmektedir. Bizim de tek amacımız CHP’nin yeni siyaset anlayışına Bafra olarak ayak uydurmak ve CHP’yi Bafra’da da birinci parti yapmaktır.’

17 Ağustos’ta yapılacak kongrede CHP İlçe Başkanlığına aday olduğunu da açıklayan Serkan Dönüm, muhtemelen kendisinden başka iki adayın da yarışacağını ifade etti.

Delegelerin yoğun ilgisi ile başlayan toplantı aynı ilgi ile devam etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2024, 22:35

Seher Söylemez

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER