3.Uluslararası Doğa Sporları ve Kültür Festivali için toplandılar

Bafra Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan 3.Uluslararası Doğa Sporları ve Kültür Festivalinin (Kapıkaya Fest) toplantısı dün akşam yapıldı.

3.Uluslararası Doğa Sporları ve Kültür Festivali için toplandılar

Ali Kale Turistik tesislerinde gerçekleşen toplantıya Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Tokgöz, Şaban Hüryaşar, Kapıkaya Festivali ile ilgili görevlendirilen daire amirleri, Dağcılık, Bisikletçiler Derneği, Foto Maraton Kulübü, Motosikletçiler Kulübü, Hava Sporları Kulübü, Turizm Derneği gibi Bafra'da faaliyet gösteren birçok kulüp ve dernek katıldı.

Yapılan toplantıda Kapıkaya Festivali ile ilgili geçmiş festivallerdeki yapılan eksiklerin düzeltilmesi ve her geçen yıl birbirinden daha farklı ve güzel olması hedeflendi. Öte yandan toplantıda konuşan Başkan Kılıç ise "Şehrimiz için her kesimle ortak hareket etmeliyiz. İllaki görüş ve fikir ayrılıkları olacaktır, fakat ortak aklın ana hedefi de çoğunluğun sesine kulak vermek ve bu gibi festivalleri en azami eksikle  tamamlamaktır.

Kızılırmak’ın su sporlarına, dağcılığa, fotoğraf sanatçılarına, paraşütçüler ve hava sporları faaliyetlerine  elverişli olması, bir de tarihi değerlerimizin içerisinde kalması başlı başına bir zenginliğimizdir. Bu mirası yaşamak ve yaşatmak belediyemiz için bölge halkına karşı bir borçtur” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2019, 14:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER