ÜLKÜ OCAKLARI SAMSUN TEŞKİLATLARINDAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Ülkü Ocakları , Alparslan Türkeş’in doğumunun yüzüncü yılı münasebetiyle ‘’ Başbuğ Alparslan Türkeş 3. Türk Gençlik Kurultayı ‘’ düzenledi . Başkent Ankara’da düzenlenen kurultaya yüzbinlerce ülkücünün katıldığı öğrenildi .

ÜLKÜ OCAKLARI SAMSUN TEŞKİLATLARINDAN GÖVDE GÖSTERİSİ

SAMSUN ÜLKÜ OCAKLARINDAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı koordinesinde ,  sahil kesimi ilçelerinde bulunan Ülkü Ocakları ilçe teşkilatları Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda toplandı . Ülkücü Yemini ederek buradan son buluşma noktası olarak belirledikleri Havza ‘ da diğer iç kesim ilçe teşkilatları ile toplanan 1.500 kişilik kalabalık , bir kez daha ülkücü yemini ettikten sonra otobüslere binerek konvoy halinde Ankara’ya hareket etti . Ülkü  Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın ALTINTAŞ , konvoyda bulunan tüm otobüslere  tek tek binerek  katılım sağlayan tüm ülkücülere hayırlı yolculuklar dileklerini iletti .

ANKARA’DA TARİHİ KALABALIK

‘’Başbuğ Alparslan Türkeş 3. Türk Gençlik Kurultayı’’ sabah 08.00’de Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un katılımıyla Alparslan Türkeş’in kabri başında dualarla başladı . Türkiye’nin dört bir yanından gelen yüzbinlerce ülkücü , Türkeş’in kabrinin bulunduğu alanda ve çevresinde toplanarak dua ettikten sonra , Anıtkabir ziyareti için yürüyüş düzenledi. Ardından Genel Başkan Olcay Kılavuz ve beraberindekiler kurultayın yapılacağı Ankara Arena’ya yürüyüşe geçti.


ÜLKÜCÜLERE DAR GELDİ

Ülkü Ocakları mensupları , Anıtkabir’e girmekte zorluk çekti . Türkiye’nin dört bir yanından gelen ülkücü gençler Anıtkabir ‘in önü , bahçesi , aslanlı yol dahil olmak üzere alanlara sığmadı . Buradan Ankara Arena’da düzenlenecek olan Kurultay’a yürüyen yüzbinlerce ülkücü salona sığmadı ve salon bahçesinde kurulan ekranlarla kurultayı takip etti .

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER