Yaşar Bafra Pide Salonu açıldı

Samsun`un Bafra ilçesinde 55 yıllık tecrübesi ve damaklarda bıraktığı lezzeti ile Pideci Yaşar Kaçmaz Yaşar Bafra Pide Salonu adı altında bir işletmeyi Bafra`ya kazandırdı.


Alaçam Caddesinde açılan Yaşar Bafra Pide Salonu açılış törenine Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda konuşan Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar Bafra pidesinin oda ve Bafra için ne kadar değerli ve önemli olduğunu belirterek, “Bafra pidemizin coğrafi işareti de odamız tarafından alındı. Biz bu işi hakkaniyetiyle yapan herkese destek vermeye çalışıyoruz. Hele ki Bafra Pidemizi diğer illerde yapan esnaflarımızı da ayrıca tebrik ediyorum” dedi.

Başar`ın ardından konuşan Yaşar Kaçmaz, “Bizleri kırmayıp açılışımıza gelen herkese teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık. Bizleri yalnız bırakmadığınız için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Açılış İlçe Müftü Vekilinin yapmış olduğu dua sonrası gerçekleştirildi.

YAŞAR KAÇMAZ VE BAFRA PİDESİ

Samsun`un Bafra ilçesinde 55 yıllık tecrübesi ve damaklarda bıraktığı lezzeti ile Pideci Yaşar Kaçmaz Yaşar Bafra Pide Salonu adı altında bir işletmeyi Bafra`ya kazandırdı.

1945 yılında Bafra`da doğan Pideci Yaşar Kaçmaz, mesleğe 1958 yılında başladı. Bafra`nın eşsiz lezzetini Kadı Çeşmesi yanında Hasan Tokalak ile birlikte günlük imal edip müşterilerine sundu. 1969 yılında ise Çilhane Mahallesi Mehmet Ağa Sokakta Bafra Pidesinin eşsiz lezzetini sundu. Ardından 1791 yılında ise Alaçam Caddesinde müşterilerine hizmet sundu.

1991 İstanbul Üsküdar ilçesinde Bafra Pidesini tüm Türkiye`ye sunarak Bafra`nın lezzetini ülkeye duyurdu.

Damak tadı bıraktığı eski müşterilerinin yoğun talebi ve ısrarları üzerine Alaçam Caddesinde ki işyerini tekrar faaliyete geçirdi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2018, 15:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet büyüker
Ahmet büyüker - 6 yıl Önce

Hayırlı ugurlu olsu Allahım utandırmasin

Ali özister
Ali özister - 6 yıl Önce

ALLAHIM KAZANCINI NASIP ETSIN ISALLHA

SIRADAKİ HABER