Bafraspor PLAY OFF'A Göz Kırptı

Samsun Bölgesi Süper Amatör Ligi ekiplerinden 1930 Bafraspor 22.haftasında karşılaştığı Samsun Türk Telekomspor'u Aris,Nimo ve Anıl'ın golleriyle 3 - 0 mağlup ederek ligde ikinci sıraya yerleşerek playoof yolunda çok büyük adım atmış oldu.

Bafraspor PLAY OFF'A Göz Kırptı

Samsun Bölgesi Süper Amatör Liginin 22. haftasının önemli karşılaşmasında 30 Bafraspor kendi sahası ve seyircisi önünde Samsun Türk Telekomspor'u Bafra Yeni Şehit Stadyumunda konuk etti.

Orta hakem Cihad Sizer'in düdüğüyle başlayan karşılaşmaya ev sahibi 1930 Bafraspor daha istekli başlayan taraf oldu. Rakip kalede ataklarını sıklaştıran 1930 Bafraspor 27 dakika Aris'in akıl dolu golüyle karşılaşmada 1 -0 öne geçen taraf oldu. Golü kalesinin de gören Samsun Türk Telekomspor bu gole karşılık vermek istese de gol bulamayınca 1930 Bafraspor soyunma odasına 1 -0 üstünlükle giren taraf oldu.

İkinci yarıya daha farklı başlayan Samsun Türk Telekomspor 48 dakika da Atakan ile 55 dakika Caner'le girdiği beraberlik gollerinden faydalanamadı. Kalesinde ikinci yarının ilk on dakikasında tehlikeler yaşayan 1930 Bafraspor oyunda dengeyi sağlayınca ikinci gol için TürkTelekomspor kalesine yüklenmeye başladı.1930 Bafraspor Nimo ile yüzde yüzlük gol pozisyonundan yaralanamadı.Dakikalar  70 gösterirken 1930 Bafraspor Aris'le girdiği gol pozisyonu da cömertçe harcayan taraftı. Ataklarını iyice sıklaştıran 1930 Bafraspor 72 dakika da golcüsü Nimo'nu ayağından bulduğu golle karşılaşmada durumu 2-0 yaptı. Kalesinde ikinci golü gören TürkTelekomspor 76 dakika İlhan Koç'la kale ağazında yakaladığı gol pozisyonu kullanamadı. İkinci yarıda oyuna giren Anıl 82 dakika da attığı golle 1930 Bafraspor karşılaşmada durumu 3-0 yaptı. Bu golden başka gol olmayınca bu 22. haftanın önemli karşılaşmasında 1930 Bafraspor rakibini 3 -0 net skorla yenerek 40 yaparken,yine liginde önemli karşılaşmada Samsun Yolspor lig ikincisi Termespor'u 3 -1 yenmesi ile ikinciliğe yükselmiş oldu.Karşılaşma sonra 1930 Bafraspor Kulübü Yöneticileri, teknik heyet futbolcular ve taraftarlar playoff yolunda bu çok önemli galibiyeti ve ligde ikinci sıraya  kadar yükselmenin sevincini yaşadılar.

Karşılaşmanın Oynandığı Yer : Bafra Yeni Şehir Stadyumu

HAKEMLER :Cihad Sizer *** Enes Göral *** Burak İlgen ***

1930 Bafraspor : Adem, Kadircan, Erdal, Efkan(c),Bedir,Coffo, Kader,Aris, Nimo, Hüseyin, Selami

Yedekler : Yakup, Anıl, Ahmet, Aleaddin, Uğur, Mehmet,

Tek.Direk : Mahmut Topal

Samsun Türk Telekomspor :Utku, Arif, Emrecan, Yusuf, Mete, Harun, Özgür, İlhan Koç(c),Atakan, Fatih

Yedekler :Emirhan, Emre, Murat, samet, Doğukan,Atilla, Oğuz

Tek. Direk : Soner Duzak

Goller :27 dak.  Aris, 72 dak. Nimo ve 82 dak. Anıl 1930 Bafraspor

Sarı Kartlar :Emrecan, Harun  Türk Telekomspor  -  Kadircan  1930 Bafraspor

Oyuncu Değişikliği :46.dak çıkan Fatih - 46 dak. giren Doğukan Türk Telekomspor-   78 dak. çıkan Aris - 78 dak. giren Anıl, 88 dak. Selami çıktı 88 dak. Mehmet girdi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER