Hamdi Yıldız, hızını alamayarak en son Altınovaya tosladı.

Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanı ve Memur Sen İlçe Başkanı Hamdi Yıldız, her platformda gazetemizi tehdit ediyor.

Hamdi Yıldız, hızını alamayarak en son Altınovaya tosladı.

 Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanı ve Memur Sen İlçe Başkanı Hamdi Yıldız, her platformda gazetemizi tehdit ediyor.

Sergilediği, “ufak dağları ben yarattım” “iktidarın gücüyle herkese hesap sorarım “ havasıyla kabından taşan Hamdi Yıldız, hızını alamayarak en son Altınovaya tosladı.

Hamdi Yıldız, Ak Partiye, daha sonradan eklemlenmiş bir vatandaş. Önceki dönemlerde yaptığı özel sohbetlerde Ak Partiye bizim burada ifade edemeyeceğimiz suçlamalar yönelttiğini herkes biliyor. Şimdi hızlı bir Ak Partili olarak, hiçbir Ak Partili de olamayan bir türde sağa sola saldırıyor Ak Partili olmayan herkese düşmanlık kusuyor. Bizim kanaatimize göre Ak Partiye Bafra’da en büyük zararı veren de O. Sebep olduğu yanlış tayinlerle mahkemelere düşmüş, yüz kızartıcı suçlar sebebiyle görevlerinden ayrılmış kişileri tekrar idari göreve getirme konusunda en büyük gayreti gösteren, bunları savunan O.

 Ak Partili olamayan idarecileri görevlerinden uzaklaştırma konusunda tam bir fanatik edasıyla başrollerde oynayan O…

Partililer arasında düşmanlık oluşmasın diye bu haberleri bugüne kadar yazmadığımız için bu asaletimizi galiba pısırıklığımıza ve korkaklığımıza hamlederek, kükremiş bir aslan edasıyla gazetemize tehditler savuran O...

Sen Hamdi Yıldız… Sen Kimsin? Senin Görevin ne? Ak Partinin militanı mısın? Yoksa Eğitimci misin? Yüzlerce eğitimcinin üye olduğu bir sendikanın başında bulunan birisine bu tavırlar yakışıyor mu?

İşte senin gibi tavırları sergileyenler hak-hukuk tanımayanlar. Ak Partinin Bafra’dan alacağı daha binlerce oyu ürkütüyor. Sen o görevlerde Ak Partiye zarar veriyorsun. Zaten konuştuğumuz üyeler de senin bu tavrından şikayetçi. Eğer arkadaşlarına saygın varsa, derhal o görevi bırak.  

Bak, artık bundan sonra senin metodunu kullanacağım. Bafra’daki tüm Ak Partili dostlarımdan, arkadaşlarımdan özür dileyerek senin iç yüzünü Bafra’nın önüne koyacağım. Bu daha bir başlangıç. Arkasıda gelecek.

Sen kimi tehdit ediyorsun? Kime sizinle hesaplaşacağız diyorsun?..

Bu güne kadar, Ak Parti zarar görmesin diye senin hatalarını gazetemizde yazıp çizmedik. Ama bundan sonra bekle! Seninle birlikte bu Ak Partiye Zarar veren davranış ve icraatlara arka çıkan varsa onlar da beklesin!.. Höt deyince herkesin saklanacak delik arayacağını mı? zannediyorsun.

Geçmişe bak, nerelerden geldiğimizi,haklı olduğumuz müddetçe hiçbir güce boyun eğmediğimizi ve bundan sonrada Allahtan başka hiçbir güce boyun eğmeyeceğimizi iyi hesap et.

Ak Partiyi seviyorsan ve Ak Partili dostlarına ufacık bir saygın varsa, derhal o görevleri bırak. Ya da bu tehdit havalarından vazgeç. Ak Partiye büyük zarar veriyorsun.

Sayın Hamdi Yıldız, Biz “Allah-u Ekber” demişiz bir defa. Başka hiçbir güce Ekber demeyiz. Bunu da bil. Öyle her ortamda bana ve Altınova’ya düşmanlıktan vazgeç

Allah’ın Selameti Başına Olsun…

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2015, 08:14

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
YORUMLAR
öğr
öğr - 9 yıl Önce

bende bu sendikanın üyesi olarak bu şahsı sevmiyorum

Ali
Ali - 9 yıl Önce

bu çocuk çok şımardı

ali
ali - 9 yıl Önce

size sonuna kadar katılıyorum

Kuzu ve kurt
Kuzu ve kurt - 9 yıl Önce

bu kişi kurt ile yer kuzu ile ağlar.güvenilmez.

Misafir egitim bir üyesi
Misafir egitim bir üyesi - 9 yıl Önce

Artık baskanın değişme zamanı gelmiştir zaten rakibi Enes sahin bayrak'a da katakulle yaparak secimlerde tek basına baskan çıkmıştı... Guvenilir değil

misafir
misafir - 8 yıl Önce

bu arkadaş güç zehirlenmesi yaşıyor. o yüzden değişim zamanı geldi de geçmekte. eğitim camiasında iç barışın sağlanması ve adam kayırmaların önüne geçilmesi için bu şahsın görevi bırakması artık şart olmuştur. ayrıca ak parti ve memur-sen camiasına da fazlasıyla zarar vermeye başladı. aslında yazmaya bile değmez ama gerçeklerin de ortaya konması gerekiyor. ayrıca altınova gazetesi olarak bu adamı ve icraatlarını her sayınızda ifşa ederseniz çok faydalı olursunuz.

SIRADAKİ HABER