Genççakır güven tazeledi

Bafra Şoförler Cemiyeti’nde yapılan seçimde mevcut başkan Metin Genççakır güven tazeledi.

Genççakır güven tazeledi

Bafra Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı'nın Genel Kurulunda karşısına aday çıkmayan mevcut Başkan Metin Genççakır, 44. yılında da  güven tazeledi.

Genel Kurul'da divan başkanlığına Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın oy birliği ile seçildi. Katip üyeliğine Alaçam Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Aydoğdu, Halim ceylan ve Mehmet Yıldız Seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan genel kurulda, Divan Başkanı Apaydın, “Ben yıllardır oda ve kooperatif başkanlığında bulundum. Sizler gibi kooperatifine sahip çıkan, yüzlerce üyesi ile salonları dolduran öyle coşkulu, heyecanlı genel kurul az gördüm. Sizleri tebrik ederim" dedi. Denetim raporları, bilanço, gelir gider raporları Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Müdürü Burhan Babal tarafından okunarak genel kurul üyelerince oy birliği ile kabul edildi.

Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Genççakır genel kurulda yaptığı konuşmada, ‘Esnafımızın sorunlarını yakinen bilen bir kişiyim. Ben sizler için varım. Kooperatif ortaklarımız kooperatifimize olan borçlarını ödeme gayreti içerisinde olmuşlardır. Fakat bu gayretlerine rağmen bazı üyelerimiz vadesinde ödemelerini yapamamışlardır. Üyelerimizin borçlarının takibe düşmemeleri için kendilerini telefonla arayarak ,''Bize gelin, size yardımcı olalım. Sorununuzu çözelim.'' diyoruz. Bugüne kadar her üyemize kanunların bize verdiği yetkileri kullanarak elimizden gelen yardımı sağladık. Hiç bir üyemiz bize yardımcı olmadınız diyemez. 44 Yıllık Başkanlık dönemimde hiçbir esnafımızın kalbini kırmadım. Bafra'da Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlığını yaptım. Beni bu göreve layık gördünüz bugün ilk günün heyecanı içerisindeyim. Bu heyecan benden hiç kaybolmadı. Sizlere hizmet vermekten onur duyuyorum. Genel Kurulumuza Bafra ve Bafra Dışından katılan C. Gürsel Öz, Metin Gökmen,Yaşar Genç, Recep Demirtaş, Hüseyin Topçu, Şakir Demirkan, Metin Sinecek, Vecdi Sönmez Felek, Mustafa Ünlü, Refaittin Danacı, Adnan Konaş,Tuncay Karaosman, Ahmet Çıkış, Vedat Öztürk, Ahmet Akbaş, Osman Saka, Nazmi Kaçak, Muhammet Yazıcı, Muhammet Atalar beylere ve buraya gelen tüm üyelere, misafirlerimize ve sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Bafra Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin seçiminde divan Metin Genççakır'ın yönetim listesinden başka aday çıkmadığından Metin Genççakır'ın yönetim ve denetim kurulu üyelerinin isimleri okunarak kongrede açık oylamayla genel kurula sunuldu. Oylama neticesinde 1170 üyenin katılımı ile Metin Genççakır'ın başkanlığındaki liste oy birliğiyle kabul edildi.

Yönetim kurulu üyeleri şöyle oluştu.

Metin Genççakır Başkan

Haydar Sarı, İmdat Akay, Doğan Karafazlıoğlu, Ahmet Soylu

Denetim Kurulu Üyeleri

Ali Şencan, Ahmet Can

Bafra Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı olarak 44 Yıl Hizmet veren Metin Genççakır'a hizmetlerinden dolayı Bafra Lokantacılar Odası Başkanlığı Adına Doğan Karafazlıoğlu ve Bafra Berberler ve Kuaförler Odası Adına İfaket İpek Çelebi Metin Genççakır'a plaket taktim ettiler.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2018, 17:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER